Vítáme vás u druhého dílu našeho vánočního seriálu, kde vám prozradíme naše tipy na kamery do 100$. Do tohoto cenového limitu se vejde už několik zajímavých kamer. Přesto doporučuji počkat do dalšího dílu, kde bude hned několik skvělých kamer, lehce přesahujících 100$.

Vánoce 2017 – Nejlepší kamery do 100$

Není v našich silách představit všechny kamery a tak opět ukážeme jen pár kousků. Samozřejmě těch nejlepších, alespoň dle našeho názoru.

Podívejte se i na další tipy na kamery:

Xiaomi Yi Sports

Nemůžeme začít jinak než první akční kamerou od Xiaomi. Víme, že se nejedná o žádnou novinku, přesto se zde zaslouží své místo. Kamera disponuje snímačem Sony Exmor R BSI s rozlišením 16Mpx (4608 x 3456), to v případě módu snímání jako fotoaparát ve formátu 4:3. Clonové číslo dosahuje na hodnotu f/2.8. Celý systém je poháněn poměrně výkonným procesorem Ambarella DSP A7LS, ten dokáže zpracovat záznam videí až do rozlišení ve FullHD s rychlostí 60 snímků za sekundu. Naši recenzi najdete zde.

Kamerku zakoupíte na Gearbest.com a také u několika CZ prodejců.


Xiaomi YI Sport z EU skladu

GitUp Git 2

Tuhle kamerku také nemůžeme v našem výběru vynechat a to především díky skvělé stabilizaci. Do 100$ se vejdou obě varianty této kamery a to jak varianta s FOV 170° a snímačem Sony IMX206 (recenze zde), tak i 90° model se snímačem Panasonic. Oba modely jsou povedené a je jen na vás, který si vyberete.

Tuhle kamerku opět seženete na Banggood (FOV 170°, FOV 90°) i u nás.

 

tipy na nejlepší kamery do 100$ 2017 - tipy na Vánoce

Eken V8s

I zde se našlo místo pro kamerku Eken. Tahle nabídne nativní 4K rozlišení, elektronickou stabilizaci obrazu a spoustu příslušenství, včetně dálkového ovládání. Senzor nese název Panasonic MN34112 a procesorem je Ambarella A12. Kamerka má na tělo celkem 2 displeje a FOV 170°.

Eken V8s je k mání na Banggood, Gearbest i u tuzemských prodejců.

Tímto končíme výběr nejlepších kamer do 100$ a opět uvítáme vaše tipy a připomínky. V příštím díle bude slušně nabito, takže nás nezapomeňte sledovat i nadále.