Dron Geniusidea Follow není úplnou novinkou. Jedná se o selfie koptéru s výkonným procesorem Snapdragon 801 a 13 MPx snímačem. O tomto selfie dronu jsme už jednou psali, pamatujete si? Pokud ne, tak v tomto článku se dozvíte detailní specifikace a já je dnes jen krátce shrnu.

Dron GeniusIdea Follow je osazen starším, ale stále výkonným procesorem Snapdragon 801. Jeho čtyři jádra jsou taktována na 2,3GHz, grafickým čipem je Adreno 330 a asistuje jim paměť RAM o velikosti 2GB. Optický snímač je model Sony IMX 214 s rozlišením 13MPx. Tento HW si poradí se záznamem ve 4K/30 fps.

Dron Geniusidea Follow funkce

Tento stroj umí Follow me mód, plánování trasy letu, rozpoznávání obličeje, reaguje na gesta a tak dále. Dosah pro ovládání by měl být až 100 metrů, což by pro jeho účely mělo dostačovat. Hmotnost činí 270 gramů a výdrž na baterii je až 20 minut.

V podstatě se jedná o schopného konkurenta DJI Spark, jenž byl nedávno představen. GeniusIdea je ale o poznání levnější a s kupónem ”rc18off” vyjde na 333,46 dolarů. Koupíte jej zde.