V Berlíně se opět koná oblíbený veletrh spotřební elektroniky a DJI tam má svůj stánek, na kterém prezentují 2 nové modely a novou funkci pro Sparka. Na co se můžeme těšit? Jsou to vlastně inovované stávající modely, které se do prodeje dostanou již brzy.

DJI představilo v Berlíně nejen DJI Mavic Pro Platinum

“DJI neustále hledá způsoby, jak zlepšit své produkty a představit nové funkce, z nichž mnohé jsou výsledkem pozitivní zpětné vazby a požadavků, které jsme obdrželi od zákazníků po celém světě,” řekl Paul Pan Senior Product Manger. DJI totiž chce a dělá vše pro to, aby jejich produkty odpovídali různým životním stylům a potřebám jejich spotřebitelů.

DJI Mavic Pro Platinum

Jak již víte z naší recenze, DJI Mavic Pro se stal součástí naší droní rodiny díky skvělé skladnosti a dobré funkční výbavě.

Na veletrhu IFA 2017 v Berlíně byla představena jeho inovovaná verze, DJI Mavic Pro Platinum, která je až o 60% tišší, má delší výdrž na nabití a také má jiné zbarvení. Barvu si asi tipnete již podle názvu. Ano, je to platinová.

Díky inovovaným regulátorům (ESC) došlo k optimalizaci výkonu na motorech, které jsou nyní o 11% efektivnější. Ve spojení s novým designem vrtulek 8331 to prý prodlouží dobu letu až na 30 minut a také to sníží hlučnost. Což je určitě super.

Více informací o DJI Mavic Pro Platinum se můžete dočíst zde.

DJI Phantom 4 Pro Obsidian

Tento velmi povedený a oblíbený dron byl na první pohled inovován jen o černé barevné provedení těla. Ale není to jediná inovace. Protože i kamera a gimbal získali novou povrchovou úpravu, která by měla pomoci zajistit vyšší povrchovou odolnost a hlavně by na ní neměli zůstávat otisky prstů.

Více informací se můžete dočíst zde.

Cena a dostupnost

S maloobchodní cenou 1299 EUR je Mavic Pro Platinum k dispozici pro předobjednávku na adrese store.dji.com a začne se zasílat v září. Mavic Pro Fly More Combo bude k dispozici později s maloobchodní cenou 1599 EUR. Phantom 4 Pro Obsidian se bude prodávat za 1699 EUR a bude k dispozici také v září na adrese store.dji.com a v maloobchodních prodejnách DJI a také u autorizovaných dealerů po celém světě.

 

Nová funkce “Sphere” pro Sparka

O stále ještě novém Sparku se u nás můžete dočíst na výběru článků jemu věnovaných zde.

S novým režimem “Sphere” ve fotografické funkci Panorama mají uživatelé nyní více způsobů, jak si užívat Spark a snadno vytvářet panoramatickou fotografii s efektnem rybího oka. Výsledky práce nejen režimu “Sphere” pak můžete sdílet přímo na stránkách sociálních sítí, z nichž některé již podporují interaktivní obrazy. Nová funkce bude brzy obsažena v připravovaných aktualizacích firmwaru DJI GO 4 pro Sparka.

Softwarový upgrade také obsahuje:

  • Nové gesto pro spuštění a zastavení nahrávání videa
  • Vylepšené funkce videa QuickShot
  • Režim fotografování 180° a vylepšené rozlišení obrazu
  • Plná integrace s DJI Goggles
  • Optimalizace funkce PalmLaunch pro lepší stabilitu při vzletu
  • Vylepšená přesnost ovládání v režimu QuickShot Dronie

 

Zdroj: DJI.com