Neradi čekáte na zboží několik týdnů? Tak to vás zaujme nabídka EU skladů, kdy je zboží na cestě maximálně jeden týden. Navíc je zde 100% jistota toho, že už nebudete doplácet DPH.

Gearbest má hned několik skladů a jeden z nich je přímo v ČR. Ten je označen jako EU-5 (G-W-5) a doručení z něj zabere v průměru 3 pracovní dny. Všechny slevy z EU skladů najdete na této stránce. V CZ skladu je možné zakoupit například Xiaomi Mi Drone 4K za 465$ včetně poštovného.

Sleva na Xiaomi Mi Drone 4K

V dalším z EU skladů se nachází DJI Spark, který koupíte zde za 499$. Tomuto stroji jsme věnovali hned několik článků, včetně prvního pohledu. I přes malé rozměry se společnosti DJI podařilo dron doslova nabít špičkovou technologií jako je například Active Track a nebo TapFly. Kromě toho lze DJI Spark také ovládat gesty a gestem také pořídíte snímek. Nechybí ani GPS/GLONASS a senzory, které zabrání srážce.

Oblíbený DJI Spark Fly More Combo

Dále je v EU skladech i několik kamer a to například Xiaomi Mijia Mini 4K za 125,16$ a nebo černá skříňka do auta Xiaomi Mijia Car DVR za 54,45$.

akční kamerky - Xiaomi Mijia Mini 4KKompletní výpis akčních produktů z EU skladu najdete zde.