Čas dovolených se blíží a tak by se vám mohli hodit tipy na kamery, jejichž koupě vám neutrhne kapsu. Každá z nich stojí pod 100$ a jelikož jsou skladem v EU skladu, nemusíte se bát dalších poplatků. Začneme tou nejlevnější kamerkou, která sice v naší recenzi nedopadla úplně nejlépe, ale nenáročným zákazníkům může stačit. Poté se podíváme na dvojici kamer od společnosti Elephone.

Eken H9 Ultra HD

Eken H9

Základní model společnosti Eken sice nabízí i 4K rozlišení, ale jde jen o reklamní trik. Kamera softwarově dopočítává pixely z FullHD rozlišení. Kvalita záznamu zaostává za konkurencí a přesvědčit se můžete v naší recenzi. Nenároční uživatelé by ale mohli být spokojeni a to i s cenou 44 dolarů.

Elephone Ele Explorer 4K

IMG_20160112_124340

Tato první kamerka od Elephonu si na 4K taky jen hraje, ale kvalita záznamu je o poznání lepší než u kamery Eken H9. Měli jsme ji i v redakci k otestování a celou recenzi najdete zde. Tato kamera přijde z EU skladu na 52,99 dolarů.

Elephone Explorer Pro 4K

Elephone Explorer Pro B

Další kamera od Elephonu disponuje snímačem Sony IMX117 s rozlišením 12 MPx a z dnešní nabídky je jistě tou nejlepší volbou. Cena je ovšem trochu vyšší a to 93,14$.